Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

13 tipů, jak nejlépe požádat o ruku v zimě

04. 11. 2019, 11:09
Chladné zimní měsíce vyloženě vybízí k romantickým činům. Především nyní totiž nastává čas objímání, příjemných večerů a chvil s protějškem. Naskýtá se proto ideální příležitost pro tu nejromantičtější žádost o ruku. A aby byl váš zásnubní prsten přijat na prsteníčku s nadšením a slzou radosti a dojetí, připravili jsme pro vás 13 tipů, jak požádat o ruku v zimě s pořádnou dávkou romantiky. Inspirujte se.
 
V průběhu wellness s výhledem do krajiny
 
Nechte svou polovičku hýčkat masážemi, příjemnou koupelí a vířivkou ve dvou. Po procedurách se zabalte do měkkého a hřejivého županu, se sklenkou vína se kochejte pohledem na zasněžené hory a v tu chvíli se vyslovte.
 
Žádost o ruku uprostřed přírody
 
Vyšplhejte společně na horu, kde se před vámi otevřou nádherné výhledy, užívejte si pohled na hladinu jezera nebo se vydejte do lesa, kde vás bude obklopovat zurčení potůčků a šumění stromů. A právě tam překvapte nádherným zásnubním prstýnkem.
 
Při romantické procházce v parku
 
Jen tak se procházejte, užívejte si vzájemnou přítomnost, příjemný chlad, třpytivý sníh a daný okamžik. Sice se procházka v parku může zdát jako neoriginální nápad, její kouzlo je však nepopiratelné.
 
Požádání o ruku pod sněhovými vločkami
 
Romantičtější atmosféru snad ani nelze vykouzlit. Pili jste teplý svařák, stavěli sněhuláka a užívali si chvíle v příjemné zimě. Sněhové vločky teď poletují kolem vás a vy najednou pokleknete a řeknete: „Vezmeš si mě?“ Jako z filmu. A přitom k tomu nepotřebujete téměř nic, stačí si jen objednat počasí :-D No není to úplně jednoduché, co si budeme povídat. Buď musíte prstýnek nosit pro jistotu pořád sebou nebo byste měli pozorně sledovat předpověď počasí. Ono to úsilí čekání na správný okamžik ale bude stát za to. Čím více snahy do toho vložíte, tím větší radost a obdiv sklidíte.
 
Pár v zasněženém parku
Nečekané překvapení u sledování filmů
 
Zima je ideálním obdobím na sledování filmů, relaxování u krbu a pobývání v teple. Proč takových příjemných chvil, kdy se k sobě tulíte, nevyužít k žádosti o ruku? Nádherná pohoda se promění v ještě nádhernější okamžik, jehož výsledkem bude krásný zásnubní prstýnek na ruce vaší vyvolené.
 
Štědrý večer zajistí nezapomenutelně krásný okamžik
 
Kouzelná atmosféra, svíčky, pohádky, výborné jídlo a vidina dárků pod stromečkem. Štědrý den je už sám o sobě výjimečný. Pokud oba milujete Vánoce a tento den si vždy naplno užíváte, pak je také tím pravým dnem pro žádost o ruku. Prstýnek dejte třeba pod talíř místo penízků, po štědrovečerní večeři upozorněte, aby si penízky vzala, poklekněte a je vaše.
 
Stejně tak se k zásnubám nabízí i další svátky jako Nový rok, Valentýn nebo narozeniny.
 
Dovolená za hranicemi nabízí nové prožitky
 
Na zahraniční dovolené je vše nové a vzrušující. Poznávání nových krásných míst s sebou přináší pocity radosti a euforie. Pokud máte na seznamu destinaci, kde jste se vždy chtěli podívat, nebo nějakou zemi, kterou velmi rádi a pravidelně navštěvujete, požádejte svou polovičku o ruku právě zde. Najděte místo, které se stane posvátným bodem vašeho prvního kroku k manželství.
 
Žádost o ruku v Grand Canyon
 
Vyslovte se básní, písní nebo malbou
 
Patříte mezi kreativní jedince s uměleckým cítěním? Pak popusťte uzdu své fantazii a složte romantickou báseň nebo píseň či namalujte obraz naznačující vaše úmysly. Vyřádit se však můžete i jinými způsoby. Natočte roztomilé video, kde jí řeknete, co pro vás znamená, nebo uvařte večeři a do ní zakomponujte zásnubní překvapení.
 
Vytvořte originální úkryt prstýnku, třeba v knize
 
Milujete knihy? Věnujte jí její oblíbenou a řekněte, že tentokrát to pro ni bude znamenat ještě mnohem více než jindy. Dejte prstýnek do sáčku a přilepte jej na stránku nebo vytvořte originální záložku, do které prstýnek schováte.
 
Večeře při svíčkách s dobrým jídlem je záruka úspěchu
 
Světlo svíček, krásně prostřený stůl, lahodné jídlo, dezertík a když bude spokojená a napapaná, požádáte ji o ruku. V takové situaci snad ani nejde říct ne.
 

Nechte svou milou dojít ke štěstí
 
Připravte si obálky s nápovědou a umístěte je na různá místa. Vaše drahá polovička pak bude muset projít všechna stanoviště a dostat se až k vám. V daných místech mohou čekat vaši kamarádi, kteří budou tvořit živou nápovědu (budete mít jistotu, že vaše polovička dorazí, tam kam má). Další variantou je nechat to v rukou svých blízkých, kteří ji k vám dovedou pod záminkou
 
Požádejte o ruku v průběhu oblíbených činností
 
Oblíbená činnost = radost a potěšení, tedy ideální příležitost k zásnubám. Rádi sportujete? Vymyslete žádost o ruku ve fitness centru,  při běhání nebo při tanci. Ujíždíte oba na počítačových hrách, milujete vaření nebo třeba jízdu vlakem? Nabízí se spousta ideálních okamžiků, kdy je vaše polovička nadšená a spokojená. A to je chvíle pro žádost o ruku.
 
Žádost o ruku na kluzišti
 
Zkombinujte více tipů dohromady
 
Některé tipy můžete klidně spojit. Vyjeďte za hranice, objednejte wellness s krásným výhledem na zasněžené kopce, udělejte si romantickou procházku a pak ji pozvěte do luxusní restaurace se svíčkama na stole. Předložte jí báseň a pak se jí zeptejte s prstýnkem v ruce. Existuje nespočet možností, díky nimž budou zásnuby krásné a nezapomenutelné. Důležité je vědět, co má vaše polovička ráda. Aby vaše žádost o ruku sklidila úspěch, přečtěte si ještě Co udělat, než začnete plánovat žádost o ruku.
 
Co navléknout na prst, aby byla spokojená
 
Průběh žádosti o ruku zdaleka není tím jediným, co potřebujete zařídit. Velmi důležité je i to, co navléknete na prst. Zásnubní prsteny se vyrábějí z různých materiálů a v různých provedeních. Obvykle jim dominuje drahý kámen, křišťál, briliant nebo diamant. Mohou být z bílého zlata, stříbrné nebo pozlacené. Zjistěte, co se jí líbí nejvíce. Pokud hledáte krásný zásnubní prstýnek za příjemnou cenu, podívejte se na nabídku Jante.cz.
 
Prsten Oliver Weber Princess Prsten Oliver Weber More s kamenem Stříbrný prsten Oliver Weber Brilliance s kamenem
 
Tak. Teď už je to na vás. Zjišťujte, promýšlejte a doveďte žádost o ruku k dokonalosti. Především vy znáte svou druhou polovičku lépe než kdo jiný. Udělejte tuto chvíli jednoduše tak, aby se vám na ni hezky vzpomínalo. A když se něco nepovede? To vůbec nevadí. Mnohdy i na takové okamžiky rádi vzpomínáme, zpětně se k nim vracíme a smějeme se tomu. Tak ať se vám to vydaří!
 
 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení