Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Jak vyznat lásku na Valentýna 2. část: v duchu kreativity a splněných přání

01. 02. 2019, 12:08
Dárek na svátek svatého Valentýna může znamenat mnohem více – splnění tajných přání, lásku vetkanou do dárku vlastníma rukama nebo předzvěst něčeho velkolepého. Ovšem lásku lze na svatého Valentýna vyznat kreativně i s prázdnýma rukama. Co tedy věnovat? Poradíme vám. Ať je Valentýn nevšední, krásný a třeba i se slzami štěstí!
 
Překvapte splněním tajných přání
Víte o věci nebo zážitku, o kterém váš protějšek už dlouho sní? Nemusíte čekat na narozeniny nebo Vánoce. Využijte k tomu právě svátek svatého Valentýna. Staňte se kouzelným skřítkem a vyplňte již vyřčené, ale dosud nevyslyšené přání, nebo tajný sen, o kterém jste se dozvěděli od známých nebo rodičů. Bezmezná radost a vděčnost vaší lásky bude potěšením i pro vás.
 
Spojte síly pro společnou radost
Existuje něco, po čem toužíte oba dva? Věnujte si to na Valentýna. Složte se společně na foťák, se kterým si uděláte parádní fotky na dovolené, pořiďte si domů kávovar, abyste si konečně mohli udělat opravdu lahodnou kávu, nebo si dopřejte pohodlí s robotickým vysavačem, díky němuž na sebe budete mít více času, když se o úklid podlahy postará za vás.
 
Tvořte dárky na Valentýna sami
Ukažte na Valentýna své umění a vytvořte dárek přesně podle svých představ. Něco namalujte, ušijte, vyřežte ze dřeva, vytvořte originální přáníčko, uvařte oblíbené jídlo nebo upečte lahodný dezert a udělat jej originální. Co takhle pizza ve tvaru srdce? Toto vše představuje jak perfektní vyznání lásky ze startu vztahu, tak i skvělý dárek pro manželku nebo manžela po několika letech manželství. 
 
valentynsky_tip_pizza_srdce_jantecz
 
Vyznání lásky s prázdnýma rukama
Ne všichni jsou zastánci dávání dárků na svatého Valentýna. A je to v pořádku. Vždyť vyznání lásky nemusí být jen v materiální rovině. Objetí a slova: “Jsi to nejlepší, co mě potkalo.” nebo vyjmenování důvodů, proč svého partnera milujete, také rozlijí úsměv na tváři. Ovšem můžete se pustit i do něčeho náročnějšího – složte báseň, zapějte píseň nebo partnerovi zatančete. Anebo prostě jen buďte spolu a užijte si vzájemnou přítomnost. Ruku v ruce se například projděte po horách nebo po městě, pusťte si oblíbený film, zahrajte si fajn deskovku nebo si dopřejte romantiku v ložnici. Skvělou možností je také vzpomínání na vaše první setkání a začátky. Zasmějete se a bude vám moc příjemně.
 
Zásnuby, které se dobře pamatují
Prázdnotu svých rukou ale můžete zaplnit, a to ne jen tak ledasčím. Vyznejte svou lásku zásnubním prstenem. Ale nehledejte v tom žádné klišé, ba naopak. Svatý Valentýn je den jako každý jiný, jen s tím rozdílem, že je v kalendáři napsáno slovo Valentýn. Ovšem pro vás to bude mnohem více. A jelikož bývá v únoru obvykle sníh, romantickou atmosféru budete mít na dosah ruky. Poradíme Vám, co udělat, než začnete plánovat žádost o rukuA pokud zásnuby ještě neplánujete, můžete své drahé polovičce věnovat krásný prsten jen tak.
prsten s diamanty z bílého zlata zásnubní prsten z bižuterie s modrým dominantním swarovski krystalem zásnáubní prsten Oliver Weber s dominantním krystalem Swarovski
 
Láska v průběhu celého roku
Každý den je stvořený pro zamilovaná gesta. Takže se nesoustřeďte jen na nějaké datum v kalendáři, které vám říká: “Právě nastal čas vyznávání lásky”, ale vyznávejte lásku v průběhu celého roku. Jen tak. Pro radost. Aniž byste za to cokoli očekávali. Zvěte se navzájem do kina, věnujte si květiny, i kdyby jen sedmikrásky z louky, dávejte si balíčky a netradiční adventní kalendáře na svatého Mikuláše (není to jen o sladkostech, zabalte například na každý den jednu ponožku nebo jiné drobné dárečky), překvapujte se erotickými věcičkami a choďte na společné večeře ve dvou. Do vyznání lásky započítejte i každodenní péči o druhého, lahodný domácí oběd nebo chutnou svačinku připravenou do práce. I když to jsou maličkosti, važte si jich. S radostí je přijímejte i dávejte.
 
 
Přejeme vám krásný den svatého Valentýna, a nejen ten! ;-)
 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení