Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Jak vyznat lásku na Valentýna 1. část: od drobností k velkým věcem

11. 01. 2019, 13:37
Hledáte inspiraci, jak potěšit svou partnerku nebo partnera na svatého Valentýna? Způsobů, jak vyznat lásku, a to nejen na svatého Valentýna, je nepřeberné množství. Radost lze udělat slovy, zamilovaným gestem, sladkostí, milou drobností nebo netradičním překvapením ve velkém stylu. Začtěte se do následujících řádků, kde najdete tipy na dárky k Valentýnu i dalším příležitostem.
 
Mlsání je na Valentýna vždycky fajn
Začneme klasikou – sladkostmi, které jsou ideálním dárkem pro ženu i pro muže. Pochutnejte si společně na bonboniéře, luxusních bonbónech (například od Lindt s mangem – ty jsou top), pralinkách, hořkých nebo mléčných čokoládách, valentýnských donutech, zákuscích nebo kupte cupcaky v netradičních chutích. Pokud neholdujete cukru, existují také cukrfree alternativy, které tvoří například blogerka Janina.

Květinový ráj v rukou milované osoby
Především ženy potěší, když dostanou nádhernou květinu. Jeden kvítek, celý pugét i rostlinka v květináči, to vše se počítá. A to vše je důkazem, že na svou polovičku myslíte.
 
Oblíbené valentýnské dárky pro ni i pro něj
Které dárky patří vedle sladkostí a květin mezi stálice? Určitě zde můžeme zařadit zajímavou knihu, chutnou kávu nebo čajovou sadu, roztomilého plyšáka na památku, vtipné přáníčko nebo zarámovanou společnou fotku. Pokud chcete věnovat něco exkluzivnějšího, zvolte luxusní parfém, hodinky, koženou peněženku, pásek nebo svůdné prádlo.
 
Vyrazte na svatého Valentýna do společnosti
Datum 14. 2. může být dnem, kdy se vydáte do víru dění a za kulturou. Navštivte společně valentýnský ples, divadelní představení nebo kino. Zajděte si prohlédnout umělecká díla do muzea nebo galerie či se posaďte do příjemné restaurace a povídejte si u kvalitního vína. A co třeba oprášit brusle a vyvenčit je na ledovou plochu pod širým nebem?
 
valentynska_dvojice_darek_jantecz
 
Romantické focení na památku
Domluvte si u profesionálního fotografa společné focení a výsledky celé akce si pak pověste například nad postel do ložnice. Budete mít krásnou památku, která vám bude připomínat, jak vám to spolu sluší. Pokud do focení nechcete investovat příliš peněz, oslovte svého známého, který má focení jako koníček ve volném čase. Jistě vzniknou také moc hezké fotografie, a mnohdy i veselejší a uvolněnější než při focení v ateliéru.
 
Ozdobte svou polovičku krásnými šperky
Snad každou ženu potěší elegantní šperk – krásný prstýnek, náušnice nebo náramek. Přírodně založené dámy určitě ocení některý z minerálních náramků podle znamení zvěrokruhu. O některých špercích podle znamení jsme už psali na našem blogu. Vyznat svou lásku můžete i opravdu tematicky, a to ocelovým setem zamilovaného páru.
 
sperky_zamilovany_par_jantecz  ocelove_nausnice_zamilovany_par_jantecz
 
Pánové v tomto směru ale také nejsou ochuzeni. I pro ně se vyrábějí stylové pánské šperky v podobě náramku nebo přívěsku.
 
Nechte se hýčkat doma nebo ve wellness centru
Zpříjemněte si únor a odevzdejte se do péče ve wellness centru. Objednejte si krásný apartmán, maséra nebo si rezervujte vířivku. Ovšem i doma to v tomto duchu bude určitě velmi příjemné. Taková společná koupel a vzájemná masáž zajistí půvabnou oslavu svátku svatého Valentýna.
 
Romantická dovolená jako důkaz lásky
Pokud na sebe během roku nemáte moc času, vyrazte za teplem nebo si udělejte příjemné chvilky na horách. Plavejte, lyžujte, choďte na procházky nebo na túry, kochejte se nádhernými panoramaty nebo prostě jen tak relaxujte. Dělejte zkrátka to, co máte oba rádi, a tím oslavte svátek lásky, který si můžete klidně zopakovat hned 1. máje :D
 
 
napis_stastneho_Valentyna_jantecz

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení