Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Šperky podle znamení: Jaké jsou Váhy a které drahé kameny se pro ně hodí?

21. 09. 2018, 10:02

Drahé kameny mohou mít téměř až magickou moc, zejména tehdy, nosí-li je správná osoba. Jelikož už nám bude na dveře za chvíli klepat podzim, zaměřili jsme se na první podzimní znamení zvěrokruhu – Váhy. Jací jsou lidé narozeni v tomto vzdušném znamení a které drahé kameny se pro ně nejvíce hodí a mají na ně největší vliv?

Jaké jsou Váhy?
Datum: 23. 9. – 23. 10.
Živel: Vzduch
Vládce: Venuše
Známé osobnosti ve znamení Vah: Vladimír Menšík, Michael Douglas, Sting, John Lennon

Charakteristika znamení
Nic si z toho nedělejte, jestliže jste nerozhodní a rádi nad vším déle přemýšlíte. Pro vás je to typické, a je to tak správně. Kde by náš svět byl, kdyby byli všichni impulzivní a zbrklí. Právě zrozenci ve znamení Vah doslova a do písmene udržuji v tomto směru rovnováhu.
Vedle rozvážnosti vám byla do vínku dána také empatie, dobrá intuice a diplomatické myšlení. Umíte nastolit spravedlnost a máte dokonalý cit pro odhalení lží, podvodů a neupřímnosti. Pokud jste své vlohy pro umění ještě neobjevili, hledejte. Lidé ve znamení Vah totiž disponují výrazným estetickým cítěním a mohou být velmi úspěšní na poli kreativity.

Které drahé kameny se hodí pro Váhy?
Vzácné drahé kameny dodávají Vahám rozhodnost, vyrovnanost a probouzejí v nich energii a chuť do života. Které kameny nejvíce podpoří vaši osobnost a dodají to, co vašemu znamení schází?
  • Akvamarín – kámen klidu, radosti a odvahy. Podporuje komunikaci, zbavuje ode všech strachů a vylepšuje komunikativnost.
  • Achát – podporuje sebedůvěru, pomáhá najít pravou podstatu osobnosti a její vlohy a odstraňuje vnitřní zlobu a napětí.
  • Turmalín – otevírá srdce okolnímu světu a pomáhá najít partnerské štěstí.
  • Howlit – nervozita, nejasnosti, stres a podrážděnost díky Howlitu mizí jako pára nad hrncem.
  • Růženín – ve chvílích vaší nesmělosti vám dodá odvahu a kuráž. Dává sílu odpouštět a učí sebelásce.
  • Jaspis – podporuje rychlé uvažování a představivost. Dodává odvahu a zvyšuje organizační schopnosti.
Šperky z minerálních kamenů pro romantické Váhy.
 
naramek s koralky achatu Botswana
naramek s howlitem a ruzeninem
naramek sagapo s achátem
 
Váhám sluší nejvíce cihlová, hnědá a zelená barva. Umí ale vyniknout také v šedých, bílých nebo černých odstínech. Například náhrdelník Oliver Weber Power.
 
Náhrdelník Power
 

 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení