Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Šperky podle znamení: Jací jsou Raci a které drahé kameny se pro ně nejlépe hodí?

17. 06. 2019, 10:14
Klidný, empatický a přemýšlivý člověk, který umí naslouchat jako nikdo jiný. To je Rak. Muži i ženy narození v tomto znamení zvěrokruhu jsou příjemnými společníky jak v pohodových dnech, tak v těžkých časech. Mají tajemný šarm, který se nejvíc projevuje při úplňku, a jejich éteričnost vám dost možná učaruje. Co dalšího je pro Raka typické a které drahé kameny mu nejlépe pomohou rozvinout jeho osobnost?
 
Jaký je Rak?
 
Datum: 22. 6. – 22. 7.
Živel: Voda
Vládce: Měsíc
Známé osobnosti ve znamení Raka: Jan Neruda, Ernest Hemingway, Rembrandt, Meryl Streep, Karel Gott, Harrison Ford, Liv Tyler, Taťána Vilhelmová, Ariana Grande, Margot Robbie, Nicole Scherzinger, Tom Cruise, Vin Diesel, Tom Hanks, Sylvester Stallone
 
Charakteristika znamení
 
O Racích se obecně ví, že milují domov a rodinnou pohodu. V těžkých chvílích jim pomáhá načerpat sílu a energii do dalších dnů. Nicméně v jejich nitru dřímá dobrodruh prahnoucí po všem novém a neznámém. S výjimkou domova se proto nechcete vracet na místa, kde už jste předtím jednou byli. Jen v případě, pokud vás toto místo opravdu nadchlo.
 
Jste snílek, který se umí snadno nadchnout. Když si něco vysníte, jdete si za tím, a to i v případě, že si na splnění snů musíte nějaký čas počkat. Za žádnou cenu se jich ale nevzdáte. Patříte mezi velmi citlivé a vnímavé znamení zvěrokruhu s obrovskou intuicí. Pokud ji během svého života začnete poslouchat a dáte na své pocity, vyvarujete se mnohým problémům.
 
Vaši nejbližší pro vás znamenají úplně nejvíc. Zakládáte si na dobrých vztazích, a to především partnerských a v rodinném kruhu. Neshody nesete velmi těžce a mnohdy se negativně odráží na vašem zdraví. Obecně nejste příznivcem konfliktů a vyhýbáte se jim, jak jen to jde. To je pravděpodobně dáno vaší vrozenou nevýbojností, plachostí a introvertským já.
 
Když se zamilujete a jste ve vztahu spokojení, může se váš partner spolehnout na vaši věrnost. Ovšem pozor na obrovskou představivost, kterou jste obdařeni. V hlavě vám často vytváří nesmyslné scénáře a jen živí vaši přirozenou žárlivost. Ale jinak ji spolu s uměleckým založením využijte naplno. Jste zrozeni pro to, stát se spisovatelem, malířem, zpěvákem nebo hercem. Díky tomu totiž můžete krásně vybouřit veškeré své emoce a bujnou představivost.
 
Jako Rak máte několik velmi typických negativních vlastností. Patříte mezi velmi náladové bytosti, kterým když se něco nelíbí, zalezou do své ulity. Neumíte čelit potížím, máte sklony k sebelítosti a někdy se chováte sobecky. Jste velmi nesmělí a zdrženliví, což mnohdy působí tajemně a přitažlivě, ale často vás to také velmi omezuje v dosažení vašich cílů. Těžce nesete zradu a vlastní selhání a rádi se upínáte na silnější osobnost, která vás ochrání před zlým světem a někdy i před sebou samými.
 
Ačkoli působíte poněkud nesamostatně a po většinu času se vznášíte někde na obláčku a ve světě snů, umíte velmi dobře nakládat s penězi a uvažovat realisticky. Oplýváte dobrými nápady, inteligencí, bystrou myslí a jako jedni z mála se dokážete poučit z minulých zkušeností.
 
Které drahé kameny se hodí pro Raka?
 
Chcete se stát silnější osobností, která úspěšně odolá všem vlivům okolí? Toužíte zvýšit své sebevědomí a udržet na uzdě své vrtkavé nálady? V tomto a mnohém jiném vám pomohou léčivé kameny, které jsou určeny především pro vás:
 
  • Perla – podporuje lásku k sobě sama a ke svým nedostatkům. Svému majiteli přináší pocit klidu a bezpečí. Zvyšuje odvahu a ochotu vystoupit z komfortní zóny. Perla  mírní přecitlivělost a učí Raka pracovat se svými emocemi.
  • Smaragd – prohlubuje intuitivní vnímání a ukazuje, jak s tímto darem správně zacházet. Přináší štěstí v lásce, uklidňuje a tlumí výkyvy nálad.
  • Jadeit – přitahuje peníze, štěstí a pravá přátelství. Pomáhá posílit oslabenou imunitu vlivem dlouhodobého stresu a řešením těžkých životních situací.
  • Olivín – umí potlačit žárlivost a pocity méněcennosti. Dodává pozitivní pohled na svět a zbavuje mysl Raka všech negativním myšlenek.
  • Měsíční kámen – přináší duševní rovnováhu a pomáhá navodit hlubokou meditaci. Výborně se hodí při praktikování jógy, kdy znásobuje harmonizaci těla.
 
Šperky z minerálních kamenů pro zasněného Raka.
 
mineralni_naramek_rainbow_jantecz mineralni_naramek_moonlight_mesicni_kamen_jantecz
 
 
K Rakům se nejlépe hodí blankytně modrá a všechny kovové a chladné odstíny barevného spektra. Ve fialové, sytě modré či zelené, ale také v oranžové vypadají skvěle. Například přívěsek Oliver Weber - Grow.
 
Přívěsek pro Raka
 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení