Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Šperky podle znamení: Čím vás ohromí Panna a které drahé kameny jsou pro ni ty pravé

19. 08. 2019, 10:31
Detailista, který miluje systém a řád. To je typické pro člověka ve znamení Panny. Ovšem nenechte se mýlit, toto znamení zvěrokruhu v sobě skrývá mnohé další zajímavé vlastnosti. Některé znáte, některé vás možná překvapí. Objevte kladné i záporné stránky Panny a zjistěte s kým vlastně máte tu čest. Poradíme vám také, které drahé léčivé kameny povolat do služby pro rozvoj osobnosti u mužů a žen narozených v tomto znamení. 
 
Jaká je Panna?
 
Datum: 23. 8. – 22. 9.
Živel: Země
Vládce: Merkur
Známé osobnosti ve znamení Panny: Michael Jackson, Keanu Reeves, Freddie Mercury, Salma Hayek, Tim Burton, Cameron Diaz, Sophia Loren, Richard Gere, Emil Zátopek
 
Charakteristika znamení
 
Asi nejvíce ze všeho vás vystihuje perfekcionismus a systematičnost. Chaos a nepořádek jsou pro vás dvě naprosto cizí slova a není vám jasné, jak jim někdo jiný může rozumět. Vaše pečlivost a cit pro detail jsou vskutku obdivuhodné a v kombinaci s vaší přirozenou zodpovědností se záhy stáváte oblíbenými zaměstnanci v každé firmě, kde se mihnete.
 
Plánování činností a dlouhodobých strategií vám nedělá potíže, ba naopak si jej užíváte. Proto pokud směřujete na manažerské pozice nebo vás lákají vody event managementu, nenechte se nikým odradit, je to dobrá cesta. Ovšem díky vaší schopnosti stoprocentní koncentrace a soustředění se na zadané úkoly z vás mohou být také výborní vědci nebo manuální pracovníci. Zde uplatníte svou preciznost a logické uvažování.
 
Na první dojem sice můžete působit nesměle a stydlivě, nicméně ve vás dřímá neochvějná sebejistota, statečnost a bystrá inteligence. Mnohé také ohromíte svou výřečností a uměním argumentace. Pokud jste v právu, nezbývá vašim odpůrcům ve výsledku nic jiného, než poraženecky sklopit hlavu.
 
Vedle toho jste také velmi spolehliví, všímaví a svým blízkým přátelům poskytuje pevnou oporu a účelné rady v těžkých časech.
 
Do vínku vám byly dány také nějaké negativní vlastnosti, stejně jako jiným znamením zvěrokruhu. Vás životem provází kritičnost a mnohdy velmi nepříjemné kousavé poznámky, které si bohužel nenecháváte pro sebe. Často s vámi tříská náladovost, nevyrovnanost a tvrdohlavost. Rovněž se někdy chováte překvapivě dětinsky a iracionálně. Snadno se urazíte a jste schopni jednat velmi bezohledně. Ač máte snahu vyřešit problémy ostatních lidí, svou vlezlostí napácháte mnohdy více škody než užitku.
 
Které drahé kameny se hodí pro znamení Panny?
 
Pokud chcete „zabojovat“ se svými negativními vlastnostmi a naopak podpořit ty pozitivní, nabízí se možnost vyzkoušet přírodní sílu léčivých kamenů. Tyto drahé kameny mají silný vliv na jedince ve znamení Panny:
 
  • Safír – tento kouzelný drahý kámen má význam z hlediska psychosomatiky. Uklidňuje, zbavuje náladovosti a navozuje harmonii duše a těla.
  • Jantar – podporuje velkorysost a empatii. Rozvíjí kreativitu, manuální zručnost a posiluje trpělivost pro dokončení všech veledíl, která se vám rodí po rukama.
  • Ametyst – znamení Panny je velmi inteligentní a právě tento léčivý kámen pomáhá naplno uplatnit nabyté poznatky a zkušenosti a využít bystrost.
  • Lapis lazuli – tlumí vztek, rozhání obavy a strach z neznámých věcí, lidí a zážitků. Dodává pozitivní náboj a zlepšuje náladu.
  • Ametrín – podobně jako Lapis lazuli také Ametrín vysílá pozitivní energii, podporuje zdravé sebevědomí, víru v sebe sama, ve své schopnosti a v to, kam směřujete.
 
Šperky z minerálních kamenů pro precizní Pannu.
 
Lapis Lazuli_mineralni_naramek_jantecz minerlani_naramek_strom_zivota_cakra
 
Panna si může pohrát se zemitými barvami. Krásně vypadá v karamelové, olivově zelené, ale také ve fialové nebo temné modré. Například stříbrný přívěsek Oliver Weber Leaf.
 
Stříbrný přívěsek
 

 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení