Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Šperky podle znamení: Jaký je ve skutečnosti Lev a drahé kameny, kterými by se měl obklopit

15. 07. 2019, 13:14
Tento ohnivý král zvěrokruhu má silné osobní kouzlo, které ostatní přitahuje jako bonbon vosu. Lidé v jeho blízkosti k němu s úctou vzhlíží a obvykle oddaně plní všechna jeho přání, aniž by jim to jakkoliv vadilo. Lvi a lvice to zkrátka s lidmi umí a jejich přirozená autorita jim v tom náležitě pomáhá. Zjistěte, jaké další vlastnosti jsou typické pro znamení zvěrokruhu, kterému vládne Slunce, a jaké drahé kameny se skvěle hodí pro tohoto milovníka blyštivých a luxusních věcí.
 
Jaký je Lev?
 
Datum: 23. 7. – 22. 8.
Živel: Oheň
Vládce: Slunce
Známé osobnosti ve znamení Lva: Madonna, Oldřich Nový, Rihanna, Vojtěch Dyk, Jan Kraus, Jennifer Lopez, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger
 
Charakteristika znamení
 
Odvaha a sebedůvěra prostupuje každou buňkou vašeho těla. A to i v případě, že nejste příliš velkého vzrůstu. I přesto, že se vám v životě příliš nedaří, jdete hrdě, s hlavou vztyčenou a nedáte na sobě nic znát. V místnosti jste vždy nepřehlédnutelní a i když jste teprve začátečník v oboru, působíte na své kolegy jako zkušený matador. Vaše přirozená autorita z vás dělá téměř automaticky osobu, kterou chodí všichni žádat o radu. Vaše okolí rovněž bez protestů udělá to, co jim řeknete. Vy jste zkrátka rozený vůdce.
 
Umíte se vyjadřovat a každé vaše slovo zní silně a důstojně. To stejné platí i pro vaše chování a pohyby. Jsou hrdé a vznešené. Ve vaší povaze se skrývá rytíř, jehož přirozená elegance je neoddiskutovatelná. Máte cit pro estetiku a krásu a dřímá ve vás milovník umění a kreativních počinů. Vedle toho by vám jiná znamení mohla závidět brilantní organizační schopnosti. A jelikož máte rádi riziko, láká vás podnikatelská sféra. Právě zde totiž můžete uplatnit svou samostatnost a dobrý postřeh.
 
Patříte mezi velmi ambiciózní a inteligentní osobnosti, které se jen tak něčeho nezaleknou. S nadšením se pouštíte do složitých úkolů a za žádnou cenu se nechcete vzdát. Neúspěchy berete jako odrazový můstek pro ještě lepší výsledky. Když se pro něco rozhodnete, vaše cílevědomost a energie vás k cíli obvykle dovedou. A ač to tak teď možná nevypadá, pod povrchem této dravé šelmy je něžné a milující stvoření toužící po rodině.
 
A co negativní stránky Lva? Samozřejmě také jsou. Asi nejčastější a nejzásadnější jsou arogance, bezohlednost, agresivita v případě nezdarů, posedlost dobrou životní úrovní, tvrdohlavost a přehnaná dominance. Dále sebestřednost a majetnickost a náročnost v partnerských vztazích. Když není delší dobu po vašem nebo vás stíhá jeden neúspěch za druhým, hrozí, že zlenivíte. V nespokojenosti také máte tendence často vyvolávat spory a problémy. Ve stáří se tak z vás může stát nepříjemný mrzout, když během života nezískáte alespoň něco z toho, o čem jste snili. 
 
Které drahé kameny se hodí pro Lva?
 
Drahé kameny vás naučí využívat své silné stránky a pomohou zapracovat na těch slabých. Díky nim objevíte netušené možnosti a nahlédnete na věci z ptačí perspektivy. Objevte magickou moc léčivých kamenů, které jsou určeny zejména všem Lvům:
 
  • Rubín – Rubín je pro Lva kamenem lásky. Podporuje schopnost milovat a naplno se odevzdat druhému. Učí empatii a naslouchání druhým. Upozaďuje přílišnou sebestřednost.
  • Diamant – ukazuje správnou cestu k cíli a prohlubuje chuť pomáhat druhým. Dodává vytrvalost a obětavost, se kterou přichází pocit obrovského duševního naplnění.
  • Citrín – i když v životě přijdou chvíle vyvolávající nejistotu a sebepodceňování, udržuje Citrín zdravé sebevědomí a sílu do dalších kroků k dosažení vytyčeného cíle.
  • Topaz – zvyšuje velkorysost, šlechetnost a na povrch vytahuje přirozenou lví kreativitu. Dodává radost, pozitivní myšlení a chuť do získávání nových zkušeností.
  • Lapis lazuli – uklidňuje a tlumí agresivitu. Přináší štěstí v oblasti financí, a tak pomáhá zajistit dobrou životní úroveň.
 
Šperky z minerálních kamenů pro sebejistého Lva.
 
Lapis Lazuli_mineralni_naramek_jantecz minerlani_naramek_strom_zivota_cakra
 
Lev chce být vidět a tento styl mu sedí jako ulitý. Takže žlutá, oranžová, červená a další výrazné a extravagantní barvy jsou pro něj jako stvořené. Například přívěsek Oliver Weber Divers.
 
Přívěsek Divers

 

 

 

 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení