Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Šperky podle znamení: Jaký je Kozoroh a které drahé kameny by měl nosit při sobě

18. 12. 2018, 15:53

Pokud kolem vás prošla žena nebo muž s neskutečně magickým nábojem, je dost pravděpodobné, že to byl právě Kozoroh. Tyto charizmatické osobnosti umí zaujmout a dokáží toho také patřičně využít. Objevte silné stránky tohoto zemského znamení zvěrokruhu a poznejte i jeho slabé stránky, na kterých by měl Kozoroh zapracovat, aby se z něj stal opravdu okouzlující společník a partner. Prozradíme vám, které drahé léčivé kameny vám ve zdokonalování a hledání sebe sama pomohou.

 
Jaký je Kozoroh?
 
Datum: 22. 12. – 20. 1.
Živel: Země
Vládce: Saturn
Známé osobnosti ve znamení Kozoroha: Rudolf Hrušínský, Jodie Foster, Grace Kelly, Demi Moore, Julia Roberts, Pablo Picasso, Pavel Trávníček
 
Charakteristika znamení
 
Vy jste trpělivost sama. Víte, co chcete, a směle si za svým cílem jdete, dokud jej nedosáhnete. Vaší cílevědomostí a odhodlaností by se měly inspirovat všechna ostatní znamení zvěrokruhu. Působíte jako charizmatická a zajímá osobnost, za kterou se lidé velmi rádi otáčí, a často býváte pro ostatní inspirací. Pokud si myslíte, že tomu tak není, ještě jste svou schopnost omotat si opačné pohlaví kolem prstu neobjevili.
 
Vaše rady a názory si berou k srdci nejen vaši známí, ale také široké okolí. A pokud je někdo mistr přesvědčování, pak jste to právě vy. Dovede s lehkostí ohromit okolí a nadchnout své obchodní partnery. O svého životního partnera pečujete, jak nejlépe dovedete, a vaše domácnost je díky tomu příjemným místem, kam se rodina ráda vrací.
 
A na čem byste měli zapracovat, abyste netrápili sebe ani své blízké? Především mluvte o svých pocitech a říkejte, co máte na srdci. Tím totiž zamezíte hromadění negativních myšlenek a vibrací, u nichž hrozí, že jednoho dne nečekaně a s překvapivou razancí vytrysknout na povrch. Neschovávejte se za masku klidného a vyrovnaného člověka, ukažte, co vás trápí a co se vám nelíbí. Je to mnohem lepší, než to dusit v sobě. Mezi vaše stinné stránky patří sobeckost, tvrdohlavost, konzervativnost a strach z nových věcí a událostí. Když budete trénovat svou spontánnost a otevřete se všemu novému a nečekanému, uvidíte, jak příjemné to bude, i když byste to vůbec nečekali.
 
Které drahé kameny se hodí pro Kozoroha?
 
Drahé kameny a minerály v sobě ukrývají magickou moc. Vyslyší vaše přání a pomohou vám zapracovat na posílení silných stránek a odstranění zlozvyků a špatných vlastností. Když zvolíte kameny, které se pro vaše znamení zvěrokruhu hodí nejvíce, umocníte tím jejich působení. Kozorozi by měli sáhnout zejména po těchto:
 
  • Rubín – prohlubuje koncentraci a zaměření na cíl. Pomůže vám dosáhnout, všeho čeho chcete, v kratším čase.
  • Topaz – dodává sílu a motivaci k činům. S jeho pomocí se odhodláte i k náročnějším krokům ve svém životě a snadno přijmete změny, které vás budou čekat.
  • Ametyst – tento drahý kámen nejen, že vás bude zdobit, ale přinese vám optimismus, radost i z všedních věcí a dopřeje vám nové úhly pohledu, díky nimž objevíte netušené možnosti. Ametyst je kamenem stability a klidu.
  • Labradorit – i když je Kozoroh sám o sobě trpělivý, labradorit ještě podpoří jeho vytrvalost a houževnatost.
  • Granát – právě tento drahý kámen nejjasněji odráží osobnost Kozoroha. Zračí se v něm síla, autoritativnost a obdiv. Přináší porozumění, empatii a říká se, že dokáže přitáhnout životní lásku. Pomůže vám objevit vaši magičnost.
  • Opál – v hloubi Kozorohovy duše se skrývá umělec. Opál vám jej pomůže objevit. Podporuje kreativní myšlení a rozvíjí představivost.
  • Měsíční kámen – mírní konflikty, neshody a hádky. Do partnerských vztahů vnáší pochopení a toleranci.
 
Mineralni naramek Budha - cakrovy Mineralni naramek mesicni kamen
 
Kozoroh vypadá skvěle ve smaragdově zelené, černé, šedé, hnědé, tmavě modré a tmavě fialové. Například náhrdelník Oliver Empire.
 
Náhrdelník Empire
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení