Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Šperky podle znamení: Čím je typický Býk a které drahé kameny mu pomohou zlepšit jeho já?

15. 04. 2019, 11:52
Pokud se ptáte, které znamení zvěrokruhu je nejtvrdohlavější, pak to bude pravděpodobně Býk. Vedle toho je tak trochu materialista a snílek prahnoucí po dokonalém a pohodlném životě. Nahlédněte do duše Býka a objevte jeho pozitivní i negativní stránky, které skrývá před světem, a drahé léčivé kameny, které by mělo toto znamení zvěrokruhu nosit při sobě.
 
Jaký je Býk?
 
Datum: 21. 4. – 21. 5.
Živel: Země
Vládce: Venuše
Známé osobnosti ve znamení Býka: Michelle Pfeiffer, Cher, Salvador Dalí, William Shakespeare, Jiřina Bohdalová, Jack Nicholson, Karel IV., Sigmund Freud
 
Charakteristika znamení
 
Vás by si měl každý cenit, protože patříte mezi velmi laskavé, dobrosrdečné a obětavé osoby. Vždy, když vás přátelé potřebují, jste tady pro ně. A nijak se tím nechlubíte, vaše přirozená skromnost by vám to ani nedovolila. Nicméně rádi se obklopujete krásnými věcmi a vaše vytříbené estetické cítění vás vede po obchůdcích a designových studiích, kde vybíráte opravdové poklady. Ale nepřehánějte to, materialismus se v dnešní době nenosí.
 
Dá se říci, že jinak jste ale nenároční. Chcete především spokojený život po boku osoby, kterou milujete, a dobrou práci, která vám zajistí domov a potřebné zázemí. V zaměstnání plníte veškeré svěřené úkoly svědomitě a na úrovni, a to i když vás práce příliš nebaví. A jelikož je na vás za každých okolností spoleh, jste velmi oblíbení jak u nadřízených, tak u kolegů. Vedle toho si vás okolí váží i pro vaše další vlastnosti, jako jsou štědrost, trpělivost a vytrvalost.
 
V tvrdohlavosti je Beran oproti vám jen malá ovečka. Vy, když se pro něco rozhodnete, jdete si neochvějně za tím a nezastavíte se, dokud svého cíle nedosáhnete. A co víc, své počínání si nenecháte nikým rozmluvit. Hrdě si stojíte za svým a ostatní prostě musí uznat, že máte pravdu. Problém však nastává, když se mýlíte. Svou chybu si totiž většinou nechcete přiznat.
 
Vydali jste se na uměleckou dráhu, ať už architekta, malíře, herce nebo zpěváka? V pořádku. Vy jste se pro to zrodili. A pokud už delší dobu uvažujete o změně profese, zkuste něco kreativního, uvidíte, že vás to bude bavit, protože ve vás už od narození dřímá smysl pro umění.
 
Vedle tvrdohlavosti je tady ale ještě několik vlastností, které příliš nejsou hodné obdivu – nepřizpůsobivost, chamtivost, majetnickost v partnerských vztazích, konzervativnost, hádavost a lenost. Své názory nechcete za žádnou cenu měnit, lpíte na materiálních věcech, rádi budujete stereotyp, hádáte se, když není po vašem, a k novým a moderním věcem se stavíte skepticky a podezřívavě. Tak a přesně na tom všem byste měli zapracovat, abyste byli nejen příjemnějšími společníky, ale také abyste si usnadnili život. Vyměňte alespoň jednou za čas pohodlí za adrenalin, nové vjemy a vystupte z komfortní zóny, uvidíte, jak vám to nabije baterky.
 
Které drahé kameny se hodí pro Býka?
 
V mnoha životních situacích jste introvert, který se bojí změn. Zkuste se světu otevřít a přijímejte, co vám nabízí. V cestě za klidným a spokojeným životem bez obav vám pomohou léčivé kameny vám ušité na míru:
 
  • Smaragd – podporuje schopnost hovořit o problémech a názorech, a zároveň přináší klid a empatii, aby výměna názoru nevyústila v hádku. Prohlubuje lásku a přátelství.
  • Safír – rozvíjí trpělivost, potlačuje negativní myšlení a pomáhá najít správnou cestu životem, co se týče profese, vztahů i místa pro život. Posiluje při opouštění komfortní zóny.
  • Citrín – tento kámen svým teplem, které vyzařuje, uklidňuje a přináší k Býkovi pohodu, jistotu a radost. Pomáhá odbourat strach z nových věcí a změn.
  • Achát – dodává sebevědomí a chybějící energii. Tím přispívá k odstranění lenosti a získání chuti do kreativního tvoření všeho druhu. Podporuje nové nápady.
  • Karneol – tiší vztek a přináší harmonii. Vedle toho tlumí projevy materialismu a učí nacházet uspokojení v nemateriálních věcech. Prohlubuje lásku k přírodě.
 
Šperky z minerálních kamenů pro umělecky založeného Býka.
 

minerlani_naramek_strom_zivota_cakra

I když to tak na první pohled nevypadá, Býk je velmi romantické a něžné stvoření, hodí se k němu proto růžová a červená, ale sluší mu rovněž zelená, hnědá, šedá a žlutá. Například přívěsek Oliver Weber Diva.

Přívěsek Diva

 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení