Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Šperky podle znamení: Co je obdivuhodného na Blížencích a které drahé kameny by měli nosit?

15. 05. 2019, 13:05
Stojí před vámi charismatický muž nebo žena, mluví klidně a velmi příjemně a má obrovský přehled o dění ve světě. To k vám jistě hovoří Blíženec. Nezávislý dobrodruh, který nejspíš brzy prchne do přírody. Chvíli introvert, chvíli výřečný extrovert. Poznejte nevyzpytatelné znamení zvěrokruhu narozené na přelomu května a června. A které drahé léčivé kameny by měli mít Blíženci u sebe, aby podpořili to nejlepší, co se v nich skrývá?
 
Jací jsou Blíženci?
 
Datum: 22. 5. – 21. 6.
Živel: Vzduch
Vládce: Merkur
Známé osobnosti ve znamení Blíženců: Marilyn Monroe, Naomi Campbell, Clint Eastwood, Bob Dylan, Helena Růžičková, František Palacký, Královna Viktorie, Edvard Beneš
 
Charakteristika znamení
 
Blíženci, vy oplýváte vysokou inteligencí a schopností se naplno koncentrovat. Není proto třeba se bát jakýchkoli zkoušek a testů. U ústních zkoušek, pohovorů a interních porad vám navíc pomůže vaše dokonalá výřečnost. A jelikož umíte být opravdu skvělými řečníky a svá slova dokážete předat okolí s grácií, směle se postavte na pódium a přednášejte. Prostě a jednoduše mluvte. To vám jde. Posluchači budou nadšeně hltat každý váš výrok.
 
Umíte se na situace a věci podívat ze dvou různých úhlů, ale to z vás mnohdy dělá nerozhodné osoby. Vedle toho jste velmi všímaví a o tom, čeho si všimnete, rádi mluvíte. Což je ale někdy na škodu, protože to není vždy úplně lichotivé. Vaši blízcí se proto musí naučit nebrat si vaše slova osobně. Ovšem říkáte pravdu do očí a nikdy nelžete, a to se cení. 
 
Pokud někdo potřebuje svobodu a naprostou nezávislost, pak jste to právě vy. Když to nemáte, přepadne vás nevrlost a vztek. Na druhou stranu patříte mezi milující partnery, pro které je v pozdějším věku rodina na prvním místě, a volnost klidně pověsíte na hřebík, minimálně na nějaký čas. Nicméně samostatnost a schopnost postarat se sám o sebe máte na žebříčku hodnot zařazeny velmi vysoko. „Maminčiny mazánky“ proto z duše nenávidíte. 
 
Patříte mezi energické jedince s láskou ke sportu a pohybu. Uvažujete racionálně a své okolí umíte okouzlit svým vrozeným šarmem. Jste mnohostranně nadaní a na co sáhnete, to vám jde. A právě proto v mládí mnozí z vás vystřídají několik různých povolání, než opravdu zjistí, co je baví a jde jim nejlépe. Ovšem nejvíce vyniknete pravděpodobně jako žurnalista, spisovatel nebo originální tvůrce v marketingu. A jelikož milujete přírodu a zvířata, radost vám dělá i práce v neziskovkách a organizacích bojujících za práva zvířat a záchranu životního prostředí.
 
Někdy chladní, někdy až příliš emoční, někdy radostní, někdy smutní nebo vzteklí. Jako blíženci jste často nepřevídatelní a nastavujete světu dvě tváře. Celá vaše osobnost však prahne po spoustě věcí a někdy není prostě fyzicky možné vše stihnout. Když už je toho moc, můžete upadnout do depresí nebo trpět migrénami, a to i v případě, když nejste spokojeni ve vztahu nebo v práci. Při výběru partnera jste dosti povrchní a vzhled pro vás znamená velmi moc.
 
Které drahé kameny se hodí pro Blížence?
 
Chcete podpořit svou vnitřní sílu, rovnováhu a pohodu? S tím a mnoha dalšími přáními vám pomohou léčivé kameny. Zejména tyto se pro vás hodí nejlépe:
 
  • Citrín – podporuje sebeúctu a kreativní myšlení. Umožňuje pochopit vlastní pocity a poučit se z minulých zkušeností. Dodává životní energii, rozhodnost a rovnováhu.
  • Jantar – učí trpělivosti, potlačuje negativní myšlení a pomáhá zmírnit nervozitu a strach. Umí nabudit k činům a ke splnění všech přání. Vyrovnává psychiku a emoce.
  • Akvamarín – otevírá srdce a stojí vám po boku při hledání vhodného životního partnera. Rozvíjí milostný cit a podporuje sexuální apetit.
  • Smaragd – zlepšuje paměť a zbystřuje smysly. Tiší vztek a uklidňuje mysl. Tlumí nervozitu a dodává optimismus. Podporuje při všech těžkých životních zkouškách.
  • Turmalín – přináší trpělivost a soustředěnost. Dodává sílu a koncentraci při sportovních aktivitách. Podporuje vytrvalost a ohebnost.
 
Šperky z minerálních kamenů pro nezávislé Blížence.
 
minerlani_naramek_strom_zivota_cakra
 
Blížence nejvíce prozáří pastelové barvy a jejich pleti lichotí různé odstíny žluté, zelené a béžové. Například náhrdelník Oliver Weber Royal.
 
Náhrdelník Royal Náhrdelník Royal

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení