Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Šperky podle znamení: Nahlédněte do nitra Ryb a zjistěte, které drahé kameny se pro ně hodí

18. 02. 2019, 19:05
Ryby bezpečně poznáte podle jejich plavné chůze a jemných, pomalých pohybů. Jako by se vznášely na obláčku. Pronikněte jim pod kůži a poznejte, jaké toto znamení zvěrokruhu je. Odhalte jeho silné i slabé stránky a zjistěte, které drahé léčivé kameny se k jejich osobnosti nejlépe hodí.
 
Jaké jsou Ryby?
 
Datum: 21. 2. – 20. 3.
Živel: Voda
Vládce: Neptun
Známé osobnosti ve znamení Ryb: Cindy Crawford, Albert Einstein, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Bruce Willis, Bedřich Smetana, Victor Hugo
 
Charakteristika znamení
 
Navenek to tak možná ne vždycky vypadá, ale uvnitř jste velmi křehcí a plaší jako lesní laň. Zejména rybičky v mladém věku bývají velmi zdrženlivé a bojácné. Ovšem, když tyto své vlastnosti později přijmou za své, umí je využít ve svůj prospěch.
 
Jako zrozenec Ryb oplýváte empatií, chutí pomáhat ostatním, oddaností a obětavostí. Vaši blízcí se tak na vás mohou vždy spolehnout. Milujete svůj domov a pevné zázemí. Ve svém „hnízdečku“ se proto cítíte nejlépe. V klidu zde můžete tvořit a snít. Vy jste totiž umělec! Nejen, že máte výbornou paměť, ale také bujnou fantazii. Nejspíše právě proto je v tomto znamení narozeno mnoho básníků, spisovatelů, malířů a dokonce i herců.
 
Co je pro vás ještě typické vedle neuvěřitelné empatie a představivosti? Nezávislost a všestrannost. S chladnou hlavou si bez problému poradíte i ve složitějších situacích. Také patříte mezi velmi tolerantní, přizpůsobivé a společenské jedince. Ovšem všeho s mírou. I když jste rádi mezi lidmi, ve skrytu duše ve vás dřímá čistokrevný samotář. Občas proto potřebujete být úplně sami. Když se tak nestane, mohou se projevit zdravotní problémy.
 
Jako ostatní znamení zvěrokruhu máte i vy nějaké špatné stránky. Ryby obvykle nepatří mezi zapálené pracanty, spíše je najdeme na straně lenochů. Pomalu si udělají to svoje a jdou spokojeně domů. Avšak když začnou dělat práci, která je opravdu baví a je jim koníčkem, dovedou s chutí pracovat od rána do večera a možná i o něco rychleji. Sebedůvěra je u Ryb na štíru, proto ji maskují výřečností nebo až extrémním klidem. Také mají sklony k sebelítosti, přecitlivělosti a nerozhodnosti. Občas si také rádi vymýšlejí a přikrášlují své historky, aby byly zajímavější. Někdy se zdají být tvrdohlaví, ale možná je to jen způsob sebeobrany před okolním světem.
 
Které drahé kameny se hodí pro Ryby?
 
Ryby jsou tajemné, něžné a zranitelné, ale přitom také dravé a neústupné. Aby byla síla těchto vlastností v rovnováze a přinášela jim jen to nejlepší, používají se pro její vyrovnání drahé kameny. Vaši osobnost krásně vyladí, potlačí negativní stránky a naopak posílí klady. Na Ryby působí nejlépe tyto léčivé kameny:
 
  • Ametyst – dodá vám potřebnou sebedůvěru. Zklidňuje mysl a ulevuje od úzkosti a stresu. Zbystřuje mysl a podporuje rozhodnost. Pomůže vám zbavit se netečnosti a negativního myšlení a naopak k vám přitáhne nové vztahy a lásku.
  • Safír – pokud máte ve svém životě nějaké nejasnosti a zmatky, právě safír je výborným pomocníkem pro jejich odstranění. Jemně vás navede správným směrem.
  • Akvamarín – díky němu prostřednictvím umění snadněji vyjádříte své pocity. Otevírá nové možnosti a přináší mnoho inspirace. Zlepšuje komunikační schopnosti a snižuje citlivost na vnější podněty.
  • Jaspis – jako Ryby můžete často podléhat melancholickým náladám nebo emoční nevyrovnanosti. Jaspis vám s těmito výkyvy pomůže.
  • Achát – cítíte, že nemáte dostatek sebevědomí a dostatečně nevěříte ve své schopnosti? Sáhněte po achátu. Odstraní vaše obavy a podpoří vaši sebedůvěru.
  • Měsíční kámen – vaše kreativita a představivost vystřelí s měsíčním kamenem do vesmíru. Naladí vás na příjemnou tvořivou náladu a dá průchod vaší fantazii.
 
Šperky z minerálních kamenů pro tvořivé a empatické Ryby.
 
Naramek ze syntetickeho kamene Moonlightmineralni naramek rainbow synteticky kamen
 
K Rybám se nejlépe hodí něžné barvy jako mořská zelená, světle zelená a modrá, levandulová a další jemné odstíny. Například náhrdelník Oliver Weber Artnew.
 
Náhrdelník Artnew Náhrdelník Artnew
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení