Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Šperky podle znamení: Odhalte kouzlo Vodnáře a drahých kamenů pro rozkvět jeho osobnosti

17. 01. 2019, 13:34
Vodnáři umí být výjimeční společníci. S nimi si rádi povídáte a s potěšením s nimi i mlčíte. A když vám něco poví, v žádném případě to nejsou jen prázdná slova. Vždy vám předají něco užitečného a obohacujícího. Zjistěte, jaké toto vzdušné znamení zvěrokruhu je. Prozkoumejte jeho kladné a záporné vlastnosti a objevte drahé léčivé kameny, které dají rozkvést jeho silným stránkám.
 
Jaký je Vodnář?
 
Datum: 21. 1. – 20. 2.
Živel: Vzduch
Vládce: Uran
Známé osobnosti ve znamení Vodnáře: Jan Werich, Miloš Forman, Božena Němcová, John Travolta, Paul Newman, Lenka Filipová, Geena Davis
 
Charakteristika znamení
 
Celou vaší osobností proudí záviděníhodný intelekt a kreativita. Díky tomu dokážete využít všech dostupných prostředků, abyste dosáhli cíle. Nepotřebujete pomocnou ruku a většinou si se vším víte rady. Pokud vám však někdo podává nevyžádanou pomoc a dokonce několikrát, z kliďase se v tu ránu může stát smršť zla.
 
Vodnáři jsou velmi společenské a noblesní osoby sršící inteligentním vtipem. Aniž byste se snažili, zásluhou vašeho pohotového myšlení a spontánnosti umíte s lehkostí bavit všechny kolem. Není proto divu, že vás na akcích často obklopuje hlouček usmívajících se lidí. A jelikož k vaší povaze neodmyslitelně patří zvídavost a touha po poznání, s oblibou sledujete vědecké, technické a cestovatelské pořady. Ovšem když to vše můžete poznávat za hranicí své komfortní zóny, vaše srdce se tetelí blahem.
 
Patříte mezi aktivní jedince a uspokojení nacházíte ve sportu a v jakémkoliv druhu pohybu. Velmi rádi pobíhate po lese nebo na horách. Potřebujete volnost a prostor a to vám nabídnou především prostranství mimo město. Zdržujete se nejraději zkrátka všude tam, kde se můžete volně pohybovat. Pokud tedy ještě nebydlíte v domě se zahradou nebo v prostorném bytě, zapracujte na tom. Uvidíte, že se budete cítit o mnoho šťastnější.
 
I vy máte nějaké stinné stránky. Sice jste spontánní, ale v mnoha ohledech jednáte a přemýšlíte konzervativně. Bojíte se nových věcí a neúspěchu. Když se vám něco nelíbí, snažíte se to dusit v sobě. Dříve či později ale stejně vybuchnete jako sarkastická, odměřená sopka. To jen dokazuje vaši emoční nevyrovnanost a problém s vyjadřováním svých pocitů. V žilách vám proudí rebelství, tím silně přitahujete opačné pohlaví.
 
Které drahé kameny se hodí pro Vodnáře?
 
Když se vibrace proudící ve znamení Vodnáře usměrní dobrým směrem, existuje velká šance, že se zrodí neskutečně charismatická osobnost, které se jen tak někdo nevyrovná. K tomu mohou velmi dobře posloužit právě drahé kameny. Ovšem je potřeba mít při sobě ty správné. Na Vodnáře působí nejvíce pozitivně tyto léčivé kameny:
 
  • Ametyst – probouzí mozkové buňky a zbystřuje intelekt. Když jej budete nosit při sobě, možná vás za krátko osloví vaše pravá láska. Ale pozor, nespoléhejte se jen na něj, vaší spřízněné duši musíte jít naproti vy sami. Ametyst jen umocní vaše působení a zvýší šance.
  • Granát – právě on vám pomůže dosáhnout cílů, realizovat originální myšlenky a přinese vám nekonečnou studnici nápadů. Příznivě působí i v oblasti mezilidských vztahů. Podpoří vaší komunikativnost, vystupování a pozitivní působení na okolí.
  • Akvamarín – i když vám stávající podmínky neumožňují takovou volnost, jako byste si přáli, akvamarín vám pocit svobody poskytne a příjemně uklidní vaše srdce i duši.
  • Tanzanit – pomůže vám zbavit se negativního myšlení, smutku a kritického pohledu na svět. Otevírá dveře k pozitivitě a optimismu.
  • Opál – učí minimalismu, radosti z maličkostí a přináší sílu odpoutat se od minulosti a jít vstříc budoucnosti mimo komfortní zónu. Podporuje chuť cestovat.
  • Jaspis – díky němu ještě více rozvinete svou tvořivost a originální myšlenky. Nápady se vám budou hrnout tak, že je ani nebudete stačit zapisovat a realizovat.
 
Šperky z minerálních kamenů pro vtipného intelektuála Vodnáře.
 
mineralni naramek z amazonitu s priveskem srdcemineralni naramek z amazonitu sagapoMineralni naramek sodalit SAgapo
 
Vodnář by měl nejčastěji nosit tmavě modrou či fialovou a také bílou, tyrkysovou nebo zelenou. Určitě se ale nemusí bát ani výrazných barech, které ho pěkně rozzáří. Například přívěsek Oliver Weber Ice.
 
Přívěsek Ice Přívěsek Ice
 
 
 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení