Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Co udělat, než začnete plánovat žádost o ruku

01. 12. 2018, 12:45
I když si myslíte, že svou drahou polovičku znáte a víte, co se jí líbí, nemusí to být úplně pravda. To, co děláme každý den, se totiž může významně lišit od toho, co si přejeme a představujeme ve své hlavě. Je proto dobré nepolemizovat, ale jít nezapomenutelným zásnubám naproti. Poradíme vám jak.
 
Jak požádat o ruku tak, abyste sklidili úspěch
 
Někteří touží po pompézní a originální žádosti o ruku, někteří po zásnubách plných romantiky a jiní budou nejšťastnější, i když jim navléknete zásnubní prsten v pyžamu před spaním. A tyto touhy našich milých jsou nám často skryty z jednoho prostého důvodu: moment překvapení. Snad každý má rád tu nečekanou chvíli, ve které je příjemně zaskočen. Kdyby byla žádost o ruku přesně tak, jak chceme, ztratí tento výjimečný okamžik své kouzlo. Jak to tedy udělat, abyste překvapili tím nejlepším způsobem?
 
Bedlivě svou polovičku sledujte
 
Více než kdy dřív pozorujte z čeho je unešená a v jakých chvílích se nejvíce tzv. rozplývá štěstím. Přesně tyto momenty a jim podobné budou nejlepší pro nasazení zásnubního prstýnku.
 
Naslouchejte a ptejte se
 
Ale nenápadně. Zjišťujte, co se jí líbí a jaké má představy o ideální žádosti o ruku. Zmiňte například, že některý váš známý požádal svou polovičku tak a tak a podle reakce snadno uvidíte, co si o tom myslí a zda by něco takového uvítala.
 
Požádejte o radu její blízké kamarády
 
Zeptejte se kamarádek a kamarádů. Jděte na to opět nenápadně a jen tak letmo vyzvídejte. Třeba někdo zmíní důležitou informaci, která se vám bude hodit. Případně se napřímo zeptejte jedné její nejbližší osoby, o které si myslíte, že by mohla znát její přání.
 
Vyberte správný zásnubní prstýnek
 
Na výběru zásnubního prstenu si dejte záležet. Především na správné velikosti a materiálu. Rafinovaně změřte velikost jejího prsteníčku a pátrejte, zda není na některý kov alergická. Rovněž zjišťujte a pozorujte, zda se jí více líbí tenké provedení prstýnku, nebo má raději výrazné šperky.
 
zasnubni-prsten-avro-diamonds  zasnubni-prsten-oliver-weber
 
Počkejte na správný okamžik
 
I přesto, že vyberete nádherný zásnubní prsten z bílého zlata, oceli nebo s diamantem zářícím do všech koutů světa, nemusí sklidit takový úspěch, když nepočkáte na správný okamžik. I když už máte vše naplánované, ale vaše polovička se například necítí dobře nebo okolnosti nejsou tak, jak jste měli v plánu, raději žádost o ruku odložte. Tato chvíle je jednou za život, a proto se vyplatí počkat.
 
Vhodně zvolte místo a okolí
 
Preferuje vaše polovička samotu nebo je raději ve víru dění ve městě? Líbila by se jí žádost jen mezi čtyřma očima, nebo by kolem sebe uvítala nadšené obličeje známých či dokonce gratulace cizích kolemjdoucích? Ani volbu vhodného místa nepodceňte. V prvním případě může být mírně zklamaná, že tu nádheru neviděl v přímém přenosu nikdo další a nemá to hned s kým sdílet a ve druhém hrozí, že se vyleká a uteče.
 
zasnuby-zamilovany-par

Jak se říká: „Štěstí přeje připraveným.“ Proto než vůbec začnete pátrat v sekci zásnubní prsteny a než pokleknete před svou drahou polovičkou, zjistěte si co nejvíce informací. Vrátí se vám to v podobě bezchybné žádosti o ruku, která skončí slůvkem „ano“.
 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení