Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Šperky podle znamení: Poznejte povahu Střelce a drahé kameny, kterými by se měl obklopit

20. 11. 2018, 12:00
Optimista, nebo pesimista, tajnůstkář, nebo pravdomluvná bytost? My už víme, jaký Střelec je i to, které drahé kameny nejlépe podpoří jeho pozitivní stránky a oslabí ty negativní. Prozkoumejte, jak se ženy a muži narození v tomto znamení zvěrokruhu chovají, čím vás potěší a co vás na nich naopak může děsit. A vy, Střelci, zjistěte své typické vlastnosti a jak s nimi naložit. Vhodné léčivé kameny vám s tím pomohou.
 
Jaký je Střelec?
 
Datum: 23. 11. – 21. 12.
Živel: Oheň
Vládce: Jupiter
Známé osobnosti ve znamení Střelce: Kim Basinger, Rudolf Hrušínský, Walt Disney, Brad Pitt, Steven Spielberg, Ludwig van Beethoven
 
Charakteristika znamení
 
Máte srdce dobrodruha a duši prahnoucí po nezávislosti a svobodě, o to více se vám zdá přitažlivý svět kolem. Toužíte po poznání a tuto potřebu v žádném případě neupozaďujte, protože by mohl utrpět váš vrozený optimismus. Váš pohodový postoj ve všech situacích, které se k vám během života nachomýtnou, vám mohou ostatní jen závidět.
 
„Baby nebude sedět v koutě.“ – to si vnitru říkáte vy sami a vaše aktivita, činorodost a nezdolný entuziasmus vás nenechají jen tak postávat na místě. Vy konáte. Bez okolků si jdete za svými sny a přitom pomáháte těm, kteří to potřebují. Jste vždy pravdomluvní, upřímní a spolehliví. Ti, které se připustíte k tělu, mají velké štěstí. Nikdy jim nezalžete a vždy je budete držet nohama na zemi.
 
Každé znamení zvěrokruhu má však i své stinné stránky. Tou vaší je ohnivá povaha. Vedle toho, že vám dává patřičný „drive“, má i negativní důsledky. Bez přemýšlení a mnohdy i bezcílně se do všeho hrnete a nehledíte na následky. Takové chování působí bezcitně, nevyrovnaně a netrpělivě. Možná ale takoví doopravdy jste. Téměř vždy máte svou pravdu a ze svých nároků nechcete slevit ani o píď. A ač je upřímnost skvělá vlastnost, ta vaše se někdy může změnit až v jedovatý šíp, kterým zraňujete druhé. Objevte smysl v toleranci, skromnosti, empatii a taktním vyjadřování a naučte se přijímat kritiku. Díky tomu se z vás totiž stane ten nejlepší společník.
 
Které drahé kameny se hodí pro Střelce?
 
Rádi byste dali vyniknout svým silným stránkách a na těch slabých zapracovali? Možné to je. Když budete u sebe nosit kameny podle znamení, tedy takové, které se nejlépe hodí ke znamení Střelce, jejich síla se na vás přenese. Zaměřte se zejména na tyto:
 
  • Olivín – slouží ke zmírnění impulzivnosti, uklidňuje mysl a pomáhá odstranit hněv a negativní působení na druhé. Tento léčivý kámen drží temperament v přijatelné rovině a směřuje jeho energii k dosažení cílů.
  • Topaz – přitahuje bohatství a drží nad ním ochrannou ruku. Podporuje skromnost a spořivost. Pomáhá na cestě za zvyšováním sebevědomí a přináší lásku a klid. Neústupné Střelce učí odpouštět a nacházet zalíbení v harmonii.
  • Ametyst – nejen, že je krásnou ozdobou na vašem zápěstí nebo krku, ale navíc upozaďuje váš egocentrismus, aroganci a fanatismus. S jeho pomocí pochopíte význam slova pokora, což vám bude ku prospěchu v mnoha životních situacích.
  • Tanzanit – pokud chcete lépe pochopit své okolí, je právě tento vzácný kámen vaším správným průvodcem ve vodách empatie a porozumění. Umocní vaši velkorysost a radost z pomoci druhým. Představuje cestu k lepším vztahům a dobrému pocitu ze sebe sama.
  • Chalcedon – průvodce za poznáním nových vjemů i vlastního já. Pomáhá uvědomit si, co je vaše poslání a co pro jeho naplnění potřebujete. Otevírá mysl všem novým poznatkům, které vedou ke splnění vašich přání.
  • Lapis lazuli – přináší rovnováhu a klid naší mysli. Netrpělivost a zbrklost se s jeho pomocí stávají cizími slovy.
 
Šperky z minerálních kamenů pro optimistického Střelce.
 
mineralni_naramek_lapis_lazuli_jantecz

 

Pokud chce Střelec zdůraznit svou krásu, měly by u něj převažovat barvy jako růžová, fialová, tmavě modrá či švestková a černá. Například náhrdelník Oliver Weber Vary.
 
Náhrdelník pro Střelce Náhrdelník Oliver Weber Vary
 
 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení