Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Šperky podle znamení: Objevte kvality Štíra a drahé kameny podporující jeho osobnost

24. 10. 2018, 15:32
 
Šarm a magická přitažlivost představují jen střípky z vlastností, kterými oplývají zrozenci ve znamení Štíra. Repertoár jejich kvalit je totiž mnohem širší. Zjistěte, co je právě pro Štíry typické, a které drahé kameny rozvíjí jejich kladné stránky a potlačují ty negativní. Poznejte jedno z vodních znamení zvěrokruhu, jehož osobnost vám zaručeně učaruje.
 
Jaký je Štír?
Datum: 24. 10. – 22. 11.
Živel: Voda
Vládce: Pluto
Známé osobnosti ve znamení Štíra: Demi Moore, Julia Roberts, Pablo Picasso, Voltaire

Charakteristika znamení
Svou houževnatost, bystrost, vynalézavost a přesný odhad situace si hýčkejte. Tyto vlastnosti vás totiž dovedou ke splnění všech vašich snů. A že to nebude hned? Vaše trpělivost vám bude dobrým společníkem, než se tak stane.

Jako Štír jste brilantní řečník, vůdčí, charismatická a atraktivní osobnost. Umíte bavit společnost, máte smysl pro spravedlnost a do vínku vám byla dána inteligence. Vaše asertivita, cit pro diplomacii, činorodost a tvořivé myšlení vám otevřou mnohé dveře. Za obdiv stojí také vaše samostatnost, loajalita a šlechetnost. I to, že se ničeho nebojíte a směle vyhledáváte složité úkoly.
Ovšem na kráse vám trošku ubírá vaše tajnůstkářství, intrikánství, sklony k žárlivosti a manipulativnost. Někdy vás pronásledují i nejrůznější obsese.
Ale přece nikdo nejsme dokonalí ;-)
 
Které drahé kameny se hodí pro Štíra?

Pokud chcete podpořit své silné stránky, nebo naopak potlačit vlastnosti, které z vás činí nepříjemné společníky, sáhněte po těchto vzácných drahých kamenech:
  • Opál – vytahuje na povrch Štírovo charisma, avšak tlumí jeho neústupnost a tvrdohlavost. Podporuje také jeho krásu a magickou moc ohromit své okolí.
  • Topaz – odhání všechny chmury a negativní myšlenky uhnízděné v hlavě Štíra. Povzbuzuje tvůrčí schopnosti a přináší příliv kreativních nápadů. Zároveň působí pozitivně na milostné vztahy tím, že zmírňuje obavy a prohlubuje důvěru.
  • Achát – pomáhá poznat sebe sama a ovládat své emoce. Učí pracovat se svým vlastním já a posiluje sebedůvěru.
  • Akvamarín – pokud je potřeba postavit se za řečnický pult a předstoupit před širokou veřejnost, pak právě akvamarín ještě zlepšuje už tak vynikající vyjadřovací schopnosti Štíra.
  • Granát – podporuje otevřenou mysl a nasávání nových vědomostí. Zlepšuje paměť a přináší hluboké poznání.
  • Ametyst – prohlubuje intuici a cit pro odhalení špatných úmyslů. Rozvíjí rozhodnost, nesobeckost a šlechetnost.
  • Hematit – když vám nejsou hvězdy příliš nakloněny, pomáhá vyrovnat se s nepřízní osudu. Přináší štěstí do všech oblastí života. Podporuje sílu a vytrvalost.
  • Malachit – otevírá srdce lásce a porozumění. Učí pracovat se všemi stinnými stránkami, kterými je znamení Štíra prostoupeno.
Šperky z minerálních kamenů pro smyslného Štíra.
 
naramek-mineralni-kameny-akvamarin

Čakrový náramek Buddha s převládajícím akvamarínem

 
Tajuplnost Štíra nejlépe podpoří temně rudá, vínová či tmavě fialová barva. Výborně ale vypadá také v sytě žluté, kaštanové, červené nebo oranžové barvě. Například přívěsek Oliver Weber Planet.
 
Přívěsek Planet
 
 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení