Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Náramky na ruku podle osobnosti. Jaký se hodí k vám?

28. 09. 2018, 12:56
 
Ženská ruka je sama o sobě křehká a krásná, její ženskost lze však rafinovaně zdůraznit – náramkem. Ne však jen tak ledajakým. Vyberte si náramek podle své osobnosti, aby přesně kopíroval a doplňoval to, jaká jste. Inspirujte se!
 
Vaše osobnost napoví, který náramek zvolit
Řekněte nám, jaká jste, a my vám prozradíme, který náramek se k vám hodí.

Jste něžná víla s křehkou ručkou? Ozdobte ji dámským náramkem stejným jako vy, tedy decentním až nenápadným. Takovým, který vás nebude táhnout k zemi, ale zdůrazní vaši jemnost a ženskost. Provázkový náramek v jemné růžové barvě nebo řetízkový náramek s květinou osazenou křišťály Swarovski budou tím pravým.
ruzovy kozeny naramek se srdíčkem bizuterni naramek s priveskem kytky ocelovy naramek se srdcem a medvedem

Pokud jste výrazná a sebevědomá osobnost, pak klidně vsaďte na extravagantní náramky v duchu hrubšího pásku v nádherné fialové barvě, záplavě perliček zasazených do křišťálů nebo nádherných elementů ve zlatě. Vy se vůbec nemusíte bát širokých a výraznějších náramků, ba naopak.
perlovy naramek oliver weber contessa pozlaceny naramek s krystaly Swarovski
 
Nespoutané slečny ozdobí nejlépe náramek na ruku vyrobený z kůže nebo oceli s ocelovou sponou. Ani s bláznivým vrstvením několika náramků neuděláte chybu. Pro vás se však perfektně hodí i „lolitkovský“ náramek z pevné textilie ve stylu mašličky.
 
červený náramek z kůže a ocelirůžový náramek s krystaly Swarovski 
 
To, kam jdete, hraje také velmi důležitou roli
Ať jste něžná víla, sebevědomá žena nebo neskrotná dračice, neměla byste zapomínat na to, kam se chystáte. Na plese a podobných významných akcích se nemusíte nikterak omezovat ani ostýchat. To je přesně ta chvíle, kdy můžete z rukávu vytáhnout eso – výrazný šperk, jako je například pružný dámský náramek Effect nebo Rainbow s barevnými křišťály Swarovski.
Do práce i na denní nošení se vám budou ke každému outfitu hodit dámské náramky na ruku v jemném stylu osazené množstvím kamínků. Na párty nebo do neformální společnosti zvolte klidně výraznější a hravější barvy. Experimentujte a barevně kombinujte. Tady se meze nekladou.
 
Náramek na ruku je drobnost s velkým potenciálem. Ať ho věnujete kamarádce, dceři, neteři nebo i samy sobě, výsledkem budou vždy rozzářené oči a touha dát si tu úžasnou ozdůbku hned na zápěstí. Pokud navíc náramek sedne své majitelce jako ulitý, co se týče stylu, barvy i využití, věřte, že jej už nedá z ruky!
 
 
bizuterni naramek s modrými krystaly Swarovski naramek rainbow oliver weber s barevnymi krystaly

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení