Potřebujete poradit? Kontaktujte nás.

ikona_telefonu + 420 732 245 645
ikona_obalka info@jante.cz
ikona_chat chat okénko vpravo dole

Náramková mánie. Z čeho vybírat a co je IN v roce 2018

21. 08. 2018, 13:03
Nechte se unést náramkovou mánií a dejte vyniknout svému zápěstí. Z jakých materiálů si můžete vybrat, které zapínání zvolit a jaký styl náramků je v roce 2018 IN? Na to všechno jsme se podívali a připravili pro vás inspiraci náramků, které se dobře nosí a skvěle vypadají.

Každý materiál náramku na ruku má něco do sebe
Existuje spousta možností a každá z nich má své kouzlo. Přírodní materiály vypadají mladistvě a neotřele, náramky z kovu jsou čisté, elegantní a vyjadřují luxus a minerální kameny díky svému působení mohou mít specifické účinky na svou nositelku. Z jakých materiálů na náramky na ruku můžete například vybírat?
  • chirurgická ocel nebo bižuterní kov
  • minerální kameny (například achát, amazonit, avanturín)
  • kůže, textil nebo dřevo
  • stříbro, zlato nebo perly
kožený náramek se srdcem Swarovski perlovy naramek Lucent Oliver Weber  ocelovy naramek s privesky ctyrlistku

Správná velikost a způsob zapínání jsou základ
Při výběru náramku se zaměřte nejen na jeho vzhled, cenu a materiál, ale také na způsob zapínání. Nastavitelná délka náramku vám umožní měnit jeho velikost podle potřeby, kdežto náramek se stálou velikostí vám prostě musí padnout jako ulitý. 
Způsob zapínání je ideální na karabinu. Vybrat si však můžete náramky, které se zapínají na knoflík, zámeček nebo sponu. Jejich velikost je však daná a tu si nepřizpůsobíte. Záleží nejvíce na tom, co je vám prostě pohodlné a příjemné na ruce.
kožený náramek s rukou Fatima ocelovy naramek s privesky motyla pozlaceny ocelovy naramek s radou perel
Jaké náramky na ruku jsou trendy v roce 2018
Barvou roku 2018 je fialová. Magická barva, které v sobě spojuje modrou (klid a vyrovnanost) a červenou (radost a vášeň). Do této mystické barvy je zahalen náramek Sagapo Happy Shai08 a náramek Oliver Weber Butterfly Cord.
naramek_fialovy_mineraly latkovy_naramek_skrystalemfialovy naraek s krystaly swarovski z alcantary
Když vsadíte na velké náramky, náramky s přívěsky, hroty, pásy či šněrováním nebo náramky z minerálů, určitě neuděláte chybu. Přesně toto je totiž v tomto roce IN.
A neměli bychom zapomenout ani na vrstvení náramků. Je to trendy, vypadá to dobře a nemusíte si vybírat mezi více oblíbenými náramky, prostě si je vezmete na ruku všechny.
Existuje spousta barev, zpracování a tolik úžasných možností, že je skutečně z čeho vybírat. Léto je ve znamení odhalených zápěstí, tak si naplno užijte náramkovou mánii!
 
                                                                    zena s naramky na ruce 
 
 

 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Aby e-shop správně fungoval, používáme soubory cookies. Souhlas s nimi a nastavení můžete sami upravit. Cookies používáme v souladu s Ochranou osobních údajů.
Souhlasím
Nastavení